REGISTER

Înregistrându-vă pe PhoenixMu, sunteți de acord cu următoarele: Toate informațiile legate de contul dvs. (conturi) sunt proprietatea PhoenixMu

 

 

 

2. NU suntem responsabili pentru securitatea numelui și parolei contului. Jucătorii trebuie să ia măsuri drastice pentru a-și proteja conturile. Acest lucru înseamnă pur și simplu, nu vă autentificați niciodată informațiile contului și parola dvs. pe un site web non PhoenixMu. NU renunțați la informațiile dvs. de conectare, în momentul în care vă dați informațiile de conectare sau informațiile personale le-ați dat practic toate articolele pe care le aveți, inclusiv contul în sine. Infracțiunea acestei reguli se face pe propriul risc.

 

 

 

3. Orice probleme apărute din partajarea contului (conturilor), parolelor sau informațiilor personale în orice cafenea de internet sau alte acțiuni sunt responsabilitatea exclusivă a utilizatorului înregistrat al contului. Nu vom prelua responsabilitatea și nici nu vom oferi niciun suport cu privire la problemele care pot apărea în contul dvs.

 

 

 

4. NU vă conectați la niciun cont al utilizatorului. După ce faceți acest lucru, numărul dvs. de hardware al computerului va fi înregistrat în contul utilizatorului respectiv. În cazul oricăror conturi și / sau interdicții hardware, computerul dvs. va fi interzis chiar și în cazul în care contul dvs. personal nu este interzis. Pentru a vă accesa contul, va trebui să utilizați un computer nou. Această regulă se aplică, de asemenea, oricărei computere internet, școală sau computere deținute de bibliotecă. NU vom oferi niciun suport utilizatorilor care utilizează IP de ascundere, proxy sau programe terțe.

 

 

 

5. Nume (Nume personaje / IGN (Nume în joc) și Guild nu trebuie să conțină Porecle de administrator , sau nume obscene in caz contrat vor fi sterse in totalitate

 

 

 

6. Nu puteți să vă pretindeți sau să vă prezentați a fi un reprezentant al conducerii serverului. Dacă sunteți prins ca vă prezentați administrator sau GM, veți fi interzis permanent.

 

 

 

7. Este interzisă utilizareanumelor ca: Administrator, Admin, Game Master  si alte derivate care pot inlocui numele serverului Cumpărarea, vânzarea și tranzacționarea de conturi și articole pe bani reali sau pe orice alte servere de jocuri care nu afiliază PhoenixMu este strict interzisă. Toate conturile, articolele și orice cont PhoenixMu sunt proprietatea proprietarului serverului. Dacă sunteți prins că cumpărați, sau vindeți și tranzacționați articole pe bani reali în afara site-ului PhoenixMu, chat-ul comunitar (Facebook, Forum, Discord etc.) și în joc, rezultatul va fi: contul blocat permanent. Acest lucru înseamnă pur și simplu, dacă vă găsim că vindeți proprietăți PhoenixMu în oricare dintre rețelele sociale, cum ar fi Facebook, Twitter, orice forum de jocuri sau orice site web de cumpărare, vânzare și tranzacționare, etc. personajul dvs. și conturile dvs. vor să fie interzise fără notificare. DONĂRI SERVER Toate donațiile făcute către server nu sunt rambursabile. Achiziționarea de credite și donații sunt ambele lucruri diferite. NU vindem credite PhoenixMu, dar acceptăm DOAR donațiile făcute de bună voie de către utilizatorul contului. Toate valorile donației au propriile sale recompense de credite. Recompensele de credit pot fi utilizate la achiziționarea de articole din magazinul xshop PhoenixMu , la schimbul de credite la Wcoins, la adăugarea funcțiilor ascunse, VIP și la orice servicii disponibile pentru utilizatorul contului. PhoenixMu Administrator (i) și GM (i) NU vor fi responsabili pentru obiectele pierdute / dispărute / furate. Oricare ar fi cauza, nu vom rambursa NICIODATĂ sau nu vom returna niciun articol pierdut. (Aceasta include, de asemenea, donații, articole, sigilii, titluri de credite, credite, niveluri, starea GM Jr., Hide, VIP și etc.).

 

 

 

 

 

 

 

Finanțator

 

 

 

1. Orice donație făcută nu este rambursabilă.

 

 

 

2. Dacă ați donat o dată sau de 100 de ori, nu contează, sunteți în continuare egal cu orice alt jucător (i) care nu a donat deloc.

 

 

 

2 Donatorii nu au mai multă importanță în ceea ce spun decât alți jucători. Aceasta înseamnă că fiecare jucător care donează trebuie să fie tratat la fel ca non-donatorii.

 

 

 

3. Dacă regulile sunt încălcate, donatorii pot fi, de asemenea interziși cu ușurință la fel ca orice jucător.

 

 

 

4. Dacă, din orice motiv, un donator este interzis, toate articolele din contul său (conturile) vor fi blocate împreună cu contul. De asemenea, nu i se va returna în niciun caz donația făcută. HACKING, CHEATING AND SCAMMING Orice hack sau trucuri care pot compromite serverul de joc PhoenixMu, chat-ul comunității, fișierele, clienții și patch-urile vor duce la blocare adresă IP permanentă, hardware-ul computerului și interzicerea contului. Abuzul de bug-uri de server, recoltoare de credite sau orice tip de înșelăciune vor primi o interdicție permanentă a contului. Scamming-ul care implică cumpărarea, vânzarea, comerțul, offtrade etc. pentru orice utilizatori sau membri va duce la o interdicție permanentă a contului. PUBLICITATE Orice trimitere a site-urilor legate de MU sau care nu au legătură cu acestea nu trebuie discutat nici pe suport comunitar (Facebook, Forum și Discord), nici în joc. Aceasta include Publicitate sau menționarea altor server (uri) MU sau forumuri sau orice alte reclame on-line de jocuri, inclusiv clasamente care nu se afiliează la serverul (serverele PhoenixMu). Rețineți că, dacă cineva v-a invitat pe un alt server MU și ați recunoscut această persoană fără a raporta incidentul, veți primi, de asemenea, o interzicere permanentă pentru asistarea încălcării regulilor. (Vezi regula nr. 2)

 

 

 

 

 

 

 

2. Publicitatea serverelor care nu sunt PhoenixMu va avea ca rezultat interzicerea permanentă: Oricine îndrăznește să asiste orice persoană sau jucători pe orice suport comunitar (Facebook, Forum și Discord) care încalcă regulile, i se va acorda o interdicție permanentă. De exemplu: Dacă acordă asistență cuiva care vinde articole în monedă reală și este prins sau este raportat, acesta va fi interzis definitiv fără avertisment. Oferind asistență spunând „Bro, ai primit raport pe forum, așa că îți sugerez să îți muti articolele într-un cont nou” Dacă spui asta unui cuiva care a încălcat regulamentul atunci vei fi interzis definitiv. RESPECTĂ SERVERUL ȘI PERSONALUL Atacurile negative personale către Server și personalul său nu vor fi tolerate. Tipurile de pedepse pentru nerespectarea personalului sunt Banarea personajelor, Banul contului, I.P. Interdicție de adresă (permanentă). Oricine îndrăznește să conteste decizia finală a unui personal nu va fi tolerat. Suportul dvs. comunitar (Facebook, Forum și Discord) și conturile (conturile) din joc vor fi interzise permanent. 3. Personalul are autoritatea de a bloca și / sau șterge orice post sau subiect pe care îl consideră nerelevant sau frivol la discreția lor. 4. Discuțiile publice cu privire la acțiunile personalului nu sunt permise pe suportul comunității (Facebook, Forum și Discord). Este interzis să protesteze acțiunile personalului în titluri, avatare, semnături, caseta de chat și în joc / post sau / gpost. 5. Personalul are cuvântul final în orice dispute. (Nu ar trebui să existe niciun motiv pentru care să nu publicați astfel de chestiuni care au fost deja hotărâte.) 6. Personalul are dreptul de a suspenda / bloca personaje sau conturi la orice jucători pentru investigații, pentru precauție. Nu uitați, nu vom interzice jucătorii fără motiv. 7. Personalul are dreptul de a încălca, fără îndoială, orice reguli pe care le consideră necesare în beneficiul comunității.

 

 

 

 

 

 

 

8. Dacă un administrator sau un GM (Guild Master) ia decizia finală; suspendarea sau interdicția dvs. nu mai este o discuție. SERVER DE JOC GRATUIT Acesta este un server privat PLAY GRATUIT. Facem lucrurile diferit decât oricare alt server. Dacă disprețuiți jocul, setările jocului și / sau personalul, vă rugăm să va continuati cautarea unui server pe placul dvs. Interpretarea acestor reguli revine în mod solemn administratorului sau proprietarului PhoenixMu și aceste reguli se pot modifica oricând fără notificare prealabilă. Deoarece regulile se pot schimba; nu vă putem garanta că orice precedent pe care îl puteți găsi încă se aplică, așa că, pentru a fi în siguranță sau dacă nu sunteți sigur despre ceea ce constituie o încălcare a unei reguli, trebuie să întrebați (DivineMu/Hero). Regulament game. 1. Respectati regula bunului simt: - Nu jigniti alti playeri. - Vorbiti politicos. - Comportati-va civilizat. 2. HACK este interzis si se pedepseste cu ban permanent si block Hardware ID (HWID) 3. Nu faceti PK ( Player Killing) la invazie sau la Bossi ! 4. Nu va faceti nickuri obscene. 5.Game Masterul intodeauna are ultimul cuvant ! 6. Nerespectarea regulilor de mai sus duce la ban. Intre 1-15 zile sau ban permanent ! Mentiune: Ban – interdictie. Adica interzicerea accesului pe server cu un anume character. In functie de gravitatea faptelor va fi determinate si perioada de “suspendare”. 7. Nu trisati in timpul eventurilor. 8. NU faceti reclama la alte servere !

 

 

 

 

 

 

 

1. Limbaj [ MODEL ] Insultele aduse jucatorilor se penalizeaza astfel: - Primul avertisment: suspend minim 24 ore - Al doilea avertisment: suspend minim 72 ore - Al treilea avertisment: caracterul blocat pe o perioada nelimitata *Trebuie sa se vada toata discutia in screenshot-uri sa nu fie provocat limbajul, cu F4 pe tot ecranul. *Limbajul indecent si injuraturile exprimate cu normal chat pot fi reclamate si de alte persoane decat cea careia ii sunt adresate. *Insultele pot fi reclamate doar de catre persoana insultata.

 

 

 

 

 

 

 

2. Comportamentul fata de Moderatori si Game Master's[ MODEL ] Comportamentul necorespunzator fata de moderatori si Game Master's se va pedepsi in functie de gravitatea situatiei. Folosirea de nick-uri asemanatoare celor ale Moderatorilor sau Game Master's (nick names & guild names) duce la suspendarea respectivelor caractere pe o perioada nedefinita. Persoanele care se dau drept moderatori/Game Master's, "cunostinte" , rude ale celor care fac parte din guild Admins, trebuiesc raportate , sanctiunea pentru acest lucru fiind de minim 20 de zile suspend. Insultele aduse Game Master-ilor sau Moderatorilor se vor penaliza astfel: - Primul avertisment : suspend minim 3 zile - Al 2lea avertisment : suspend minim 7 zile - Al 3lea avertisment : Cont sters Atentie: Un Game Master nu cere date despre contul vostru; nici iteme si nici favoruri

 

 

 

 

 

 

 

3.Kill Steal (KS) pe spot(Full party) [NON-PVP SERVER / MAP] [ MODEL ] - Primul avertisment: suspend minim 24 ore - Al 2lea avertisment: suspend minim 72 ore - Al 3lea avertisment: caracterul blocat pe o perioada nelimitata *RECLAMATUL INTRA SUB INCIDENTA ACESTEI REGULI DOAR DACA RECLAMANTUL NU SE AFLA IN SAFE-ZONE

 

 

 

 

 

 

 

4. KS la invazii/Bossi sau omorat jucator pentru BOK! [ MODEL ] - Primul avertisment: suspend minim 24 ore - Al doilea avertisment: suspend minim 72 ore - Al treilea avertsiment: caracter blocat pe o perioada nedeterminata *Cel care a venit primul la golden/Bossi castiga dreptul de primul venit (dreptul asupra golden-ului). *Primul venit isi pierde acest drept daca moare in timp ce se bate cu Mobul. *RECLAMATUL INTRA SUB INCIDENTA ACESTEI REGULI DOAR DACA RECLAMANTUL NU SE AFLA IN SAFE-ZONE.

 

 

 

5. Cheating [ MODEL ] Folosirea aplicatiilor de tip hack Aplicatiile de replicat pachete (1-hit kill, 5x hit, etc). Cei care sunt prinsi folosind un astfel de program risca urmatoarea sanctiune: CONT STERS, IP BLOCAT, BAN HWID pe o perioada nedefinita ! NU se accepta explotarea bug-urilor jocului ! Cu sau fara programe ajutatoare (hackuri) exploatarea unui bug este ILEGALA! Pentru renumitele SHADOW BUG si DUPE BUG se filtreaza IP-urile si HWID Blocat de unde s-a logat contul respectiv. Nu va logati cu alt cont decat contul vostru. Daca vi se blocheaza IP-ul si HWID Blocat nu merge scuza: "doar m-am logat pe contul unui prieten sa vad ce are. NU aveam de unde sa stiu..."

 

 

 

6. Reclama la alte servere [ MODEL ] Publicitate/reclama la alte servere (de MU si nu numai) in joc duce instant la: - filtrarea adresei/clasei IP/HWID Ban

 

 

 

7. Player Kill (PK) [ MODEL ] -Primul avertisment : suspend minim 24 ore -Al doilea avertisment : suspend minim 72 ore -Al treilea avertisment: caracter blocat pe perioada nedeterminata *Nu se aplica atunci cand status-ul celui care omoara nu se modifica. (victima este MURDERER) *Se aplica numai la PK-uri pentru goldeni / invazii/ bossi *Sa se vada toata discutia sa nu fie provocat cu F4 pe tot ecranul. *PK-ul abuziv va fi pedepsit, in cazul in care un anumit player posteaza cu dovezi concrete (5 poze cu pk`uri repetate cu F4 pe tot ecranul sa se vada ca nu a fost provocat).

 

 

 

8.Vanzarea de iteme pentru bani Este interzisa vanzarea de iteme pe bani sau pe alte valori materiale (credit telefonic,etc),indiferent de provenienta lor: donatii, invazii ,eventuri etc atit in joc cit si pe forum . Ptr a raporta o asemenea incercare din partea cuiva trebuie facuta poza cu F4 apasat la maxim si sa cuprinda toata discutia , iar aceasta sa fie explicita in a demonstra ca se doreste vinzarea pe bani sau alte valori materiale ce nu au legatura cu jocul . Topicurile create in scopul vanzarii si obtinerii de foloase materiale in viata reala vor fi sterse iar creatorul lor va fi sanctionat drastic. PhoenixMu nu isi asuma raspunderea pentru eventualele probleme aparute in cazul vanzarilor de iteme din jocul Mu facute intre jucatori. Sanctiunea este : cont blocat perioada nedeterminata .

 

 

 

9.Important ! : Pe parcursul unui event Game Masterul poate institui regula speciala valabila pe durata acelui event si in locul (locatiile) desfasurarii acelui event . In orice alta situatie neprevazuta aici moderatorii au intotdeauna ultimul cuvant. Nu raspundem de itemele furate, respectiv conturile "sparte" , singura voastra responsabilitate fiind sa pastrati confidentialitatea contului dumnevoastra , respectiv parola , userul. NU faceti reclama la alte servere ! Va multumim pentru intelegere si speram sa avem cat mai putine evenimente contradictorii !


Do you agree to Rules/TOS ?